9 Entri Terbaik pada Tahun 2018

Salam guys,

Bersempena hari pertama tahun 2019 ni aku nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua pembaca2 blog ini !! Walaupun aku dah lama tinggalkan blog ni, ternyata blog ni masih bertahan sampai sekarang dengan sokongan pembaca2 semua. Lol. Thanks guys yang masih sudi baca blog ni.


Untuk tahun 2019 ni aku tak buat list azam tahun baru lagi. Aku cuma berazam untuk post lebih banyak entri untuk tahun 2019 ini. Tu je. Mungkin aku akan set hari apa yang akan aku publish post supaya azam aku boleh jadi kenyataan. Tak macam azam2 sebelum ni. Haha...

Ok ni best 9 in 2018 untuk blog aku (bajet sungguh kan?Ingat insta ke haha..) :

1. Masihkah relevankah aku tulis blog?
2. Panggilan Misteri
3. Tiket final puluh ribu hanya 'gimmick' sahaja
4. Tak perlu bayar cukai kalau dah bayar zakat
5. Naik flight masa hujan tak kena petir ke?
6. Ada lagi ke entri 2018?
7. Kau tu entri cuma 5 je nak acah-acah best nine kenapa?
8. Maaf guys memang entri aku cuma 5 je tahun 2018
9. Sorry baru nak bangga ada best nine kat blog. Haha

Disebabkan cuma 5 sahaja entri aku pada tahun 2018, maka untuk tahun 2019 ni at least aku akan gandakan kepada 25 entri minimum. Kalau aku banyak idea aku jadikan 50 entri. Ok tu je la azam aku ya. Aku doakan korang juga berjaya capai azam korang untuk tahun 2019 ni.

Sekian

10 ulasan:

  1. patut la nombor 5-10 tu warna hitam je (browser aku kalau ada link@hyperlink, wording keluar warna biru). bukan tajuk entri blog rupa nyer. hahaha...

    anyway, selamat tahun baru.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha mesti sebab kau nampak no 5 tu macam tajuk best kan? Sorry la aku terpaksa kecewakan kau..

      Happy new year gak bro

      Padam
  2. Salam tahun baru to you broley. Aku harap harap harap sesangat blog kau tadak hilang atau karam dekat bermuda triangle untuk tahun ni. semoga hajat untuk aktif tu kekal aktif macam gunung berapi.

    All the best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha moga2 la. Aku pun tengah mencari2 lagi ni cara2 nak pastikan hajat aku tu jadi kenyataan...

      Padam
  3. sila capai azam anda! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye raz aku akan buktikan kat kau azam aku tercapai untuk tahun ni. Kau lek je hahah..

      Padam
  4. okay lah tu ada 5..sy ada 1 je entry for the WHOLE 2018..hahhaa..well its okay..kita cuba lagi tahun ni..sebenarnya macam2 ada dalam otak ni nak dicurahkan dlm blog cuma masa je tak mengizinkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. biasanya benda ada dalam otak, tapi bila takde masa jadi tangguh, pastu lupa lak. So tu la jadi 5 entri je tu.. Thanks la cite entri cuma ada satu je tahun lepas. Terasa lega lak ada lima haha...

      Padam
  5. kira ok la tu ada 5. aku ada 10 je utk tahun 2018. tahun 2019 ni cuba lagi hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha 10 tu kira banyak la tu weh.. insyallah aku cuba 2019 ni at least lebih dari tahun 2018 jadi la. Haha..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...