Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah

Salam sejahtera pembaca2 sekalian. Kali ni aku nak ajak korang join segmen yang dianjurkan oleh rakan blogger kita. Disebabkan aku tak ada nak kongsikan apa2 lagi setakat ni, jadi aku rasa aku nak tolong meriahkan segmen ni. Jom semua meriahkan lagi segmen ni. Kalau nak join klik banner kat bawah ni:


Syarat-syaratnya:

1. Follow blog Nisa [wanhanisahwanmat.blogspot.com]
2. Like page-page "Berhantu Nisa" 
3. Follow google+ Nisa kalau takde takpe.
4. Tulis entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah"
5. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini.
6. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen

Selamat bersegmen.


22 ulasan:

  1. Salam, Terima Kasih join segmen nisa, good luck & happy blogwalking (^_^)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen bro ley :)

    BalasPadam
  3. Bro ley nanti kalau dah menang shawl bagi la kat una eh....hehe krik krik krik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole je una....sy join ni memang nak menang shawl bg kat una pun. Serius.....kihkih...

      Padam
  4. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html?m=0

    BalasPadam
  5. hi.. salam bw.. boleh try segmen ni ni.. hehe

    BalasPadam
  6. http://atokdean.blogspot.com/2015/04/produk-sabun-dan-tepung-mengilhamkan.html

    BalasPadam
  7. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah by Nisa . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    BalasPadam
  8. salam singgah dari segmen sama . selamat bersegmen :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    BalasPadam
  10. Good luck.
    Singgah dari Ga yg sama dn follw sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    BalasPadam
  11. Haii..singgah dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    Jemput ke blog saya..

    BalasPadam
  12. singgah sini dari segmen yg sama..
    semoga bertuah.. :)

    - www.BudakPening.com

    BalasPadam
  13. singgah dan follow dari segmen sama, good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    BalasPadam
  14. Blogwalking ke sini dalam segmen yang sama.

    Jom singgah ke blog kalau ada masa :)

    http://www.azhafizah.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...