Ambil Kesempatan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Di kesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada korang semua. Sekiranya sepanjang aku menulis blog ni aku ada terkasar bahasa, terguris hati korang, aku mintak ampun dan maaf.....

Di hari raya ini, elok kalau kita merapatkan silaturrahim dengan menziarahi sanak saudara, jiran tetangga dan saudara sesama Islam. Rajin2 la jugak melawat blog2 lain untuk merapatkan lagi silaturrahim sesama kita jikalau ada masa.


Aku rasa cukup la setakat ni. Aku pun bukan ada idea sangat sekarang ni nak tulis, lagipun raya2 ni ada baiknya lebihkan melayan tetamu dan saudara mara....ada yang setahun sekali je baru boleh jumpa, takkan nak sia-siakan peluang ni kan....

Sekali lagi aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Semoga Allah terus memberkati kita di bulan Syawal yang mulia ini. :) Selamat menjamu kuih raya ^_^




19 ulasan:

  1. Selamat hari raya, Bro Ley.
    Sama2 kita ambil kesempatan ni utk mengeratkan apa yg terrenggang sebelum ini.

    Maaf zahir batin :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya cero...maaf zahir batin. :)

      Padam
  2. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin jugerr..
    Ambil kesempetan sempena hari raya ini kunjung-mengunjungi, ziarah-menziarahi sesama saudara-mara rakan taulan, yang jauh kita rapatkan yang dekat kita eratkan lagi. Pada hari-hari biasa mungkin tak berkesempatan maklumlah masing-masing sibuk dengan urusan dunia masing-masing kanss..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya Mrs A. Maaf zahir batin
      . Betul tu, hari raya ni la nak mengeratkan lg silaturrahim.maklumla jarang sgt berjumpa..

      Padam
  3. selamat hari raya :) betul kebanyakkan nye hanya berjumpa sethun sekali je tatkala syawal menjelmaa... adakah itu ketupat? hehe comel

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya jugak. Betul tu lagi2 yg duduk jauh...mmg setahun sekali je jumpa. Haha...ok la tu kan nmpak mcm ketupat. Ingatkan org x faham apa yg saya lukis. :)

      Padam
  4. hahahah comel betul menatang empat segi yang gua rasa sejenis ketupat tersebut >_<

    selamat hari raya bro!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya jugak zyra. Maaf zahir batin.

      Haha...gua tgk mcm layang2 pun ada gak...nasib baik lu boleh imagine lg yg ni ketupat...kira gua ada seni la jugak..haha...

      Padam
  5. selamat hari raya....maaf zahir batin...selasa depan birthday sy...jgn lupe post hadiah tauuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya jugak Una. Maaf zahir batin.

      Ohh yeke...happy birthday in Advance...hehe...yela2 nanti saya post. Tapi x sampai kt rumah Una la...sebab saya post gambar hadiahnya je la kt blog ni nanti. Huahuahaaha...

      Padam
  6. selamat hari raya aidilfitri bro ley. aku mohon ampun & maaf jugak spnjg kenal kat blog ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya ana.maaf zahir batin..kosong2 je la senang..hehe....

      Padam
    2. kosong-kosong mcm tak berapa ikhlas pulak nak minta maaf nye hehe

      Padam
    3. hehehe...betul jugak tu. Tapi kalau pasal hutang yg dah x ingat dgn member baik, sesuai guna ayat kosong2 tu...hehehe.....

      Padam
    4. errr tapi kalo dia TER-remind kan semula psl kita ada hutang dgn dia, x jadilah nk kosong2 tu. hutang kena byr gak la jadinye hehe

      Padam
  7. eh., mhkluk per tu yer., kutu ker lelayang., ker plankton., huhu

    err..., slmt hri raya sedara

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya zuhdi. maaf zahir batin.

      Hahaha...x sangka pulak ada iras2 plankton....boleh la tu ada rupa ketupat sikit. Nak lukis x terer, guna powerpoint je la...jadik la jugak sikit2 ketupat tu. huhu......

      Padam
  8. done follow sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...